Naočare

Naočare za sunce i naočare za vid

Luxottica

Ray Ban, Persol, Vogue, Oakley, Dolce & Gabbana, Silhouette, Giorgio Armani, Prada, samo su neka od imena, čije modele naočara za sunce možete pronaći u Mam Optika salonima.

Ray Ban

Ray Ban naočare

Ray Ban naočare

S obzirom na popularnost samog imena, ali i modele kao što su Aviator ili Wayfarer ovaj fashion brend predstavlja modernu legendu. Ray Ban naočare za sunce predstavljali su potrebu za avijatičare, vozače formule 1, ali i trend za mnoge umetnike. Osim spoja modernosti i klasike, ono što čini deo ovog brenda su i Junior kolekcije. Noviteti u tehnologiji izrade stakala i modela ovog brenda, deo su kolekcije za 2013.godinu. Dobar primer je upotreba aluminijuma u kolekciji Ray Ban naočara za sunce.

Persol

Persol naočare

Persol naočare

Ručno izrađeni modeli Persol naocara, spojem tradicije i kvaliteta opravdavaju visoko rangiranje ovog brenda. To što je ovaj luxury brend prvi i dizajnirao Persol naočare, postavio vezu sa filmskom industrijom, a potom i italijanskim fudbalom već dovoljno govori o njegovom mestu „pod suncem“. Ta ideja je opčinila mnoge kosmopolite i zaljubljenike u vanvremenski dizajn.

Oakley

oakley-naocare_mam_optika

Kalifornijski brend Oakley, jedan je od vodećih svetskih sportskih brendova. Njihove naocare, razvijene su u svetski poznatim laboratorijama, a nakon toga testirane od strane vrhunskih sportista u najtežim uslovima. Ovi modeli su sinonim za dizajn, tehnologiju i inovacije. Oakley naočare za sunce i naocare za vid, jedinstvenih su geometrijskih oblika, visokih performansi materijala i tehnike proizvodnje. Optička jasnoća, obezbeđena je velikim brojem slojeva zaštite, kao na primer HDO patentom, koji sprečava zamućenje slike u uglovima sočiva. Osim sportista, njihove modele nose svi oni kojima su udobnost i kvalitet primarna stvar.

Dolce & Gabbana

dolce-gabbana_naocare_mam_optika

Oni koji su kosmopolite, željni toga da budu viđeni i primećeni, koji žude za time da su u trendu, najbolji izbor napraviće odabirom nekog od Dolce & Gabanna okvira za naocare. Kombinacije sa ručno ubačenim Swarovski kristalima ili specijalnim kožnim dekoracijama definitivno su pogodak za osobe željne efektnog detalja na licu. To su u ovom slučaju naocare. Ovaj brend je prepoznatljiv po nametanju novih trendova, što je uradio i sa svojim okvirima za naočare.

Vogue

vogue_naocare_mam__optika

Brend nosi isto ime kao i vrlo prepoznatljiv modni magazin, tako da i poseduje duh mode i glamura. Oni koji žele da budu sledbenici mode, ali ne po svaku cenu, odabraće Vogue naočare. Klasičnije forme, sa dozom zanimljivosti ono su što se većini dama dopada, ali i muškarcima kojima je posvećeno 20 odsto Vogue kolekcija. Upravo Jude Law kao novo zaštitno lice ovog brenda, govori o tome da je biti moderan definicija njihovih modela.

Prada

prada_naocare_mam_optika

Jedan od lidera po svom dizajnu, brend Prada prepoznatljiv je po spoju luksuza i klasike. Okviri za naočare proizašli iz ovog inovativnog italijanskog stila zaista su simbol glamura. Prada naočare su dokaz da potreba može biti prednost i vrlo efektan detalj vašem licu i kompletnoj osobi. Mario Prada započeo je tu ideju dizajnirajući tašne, cipele, kao i mnoge druge proizvode po kojima se takođe proslavio.

Giorgio Armani

armani_naocare_mam_optika

Svima poznata ikona mode – reper za dobar kvalitet, izgrađen stil i maksimalan komfor, ponovo je u svetu naočara napravila saradnju sa poznatom fabrikom Luxottica, i kolekciju “Frame of life”. Manir klasike, elegancije i parole da svaki model naočara govori više različitih priča, zadržan je u novitetima, a i ono je sto “krasi” Armani kolekcije. Obraćanje pažnje na svaki detalj – što u dizajnu, tako i u izradi, temelj je politike ovog brenda, prepoznatljivog na tržištu već decenijama.

Silhouette

silhouette-_naocare_mam_optika

Minimalizam je opšteprisutan. Kao i komfor. Lakoća, takođe. Sve su to sinonimi za brend Silhouette još od 1964. godine. Austrijska firma, poznata po proizvodnji titanijumskih naočara za sunce i naočara za vid, koje odlikuje dizajn prilagodljiv svakom licu, bez postojećih šrafova na svojim modelima. Hi-tech obrada titanijuma vrhunskog kvaliteta, ove naocare čini apsolutno prilagodljivim svakom kupcu. Modeli prisutni u više od 30 NASA ekspedicija u svemiru, predstavlja odličan dokaz da ove naocare praktično nećete “osetiti” na sebi. Otpornost i čvrstina istih, dodatno su uključeni u “magiju” Silhouette modela.

Allison

Kod nas možete pronaći sve uvozne okvire za naočare, za decu i odrasle vrhunskog kvaliteta koji su proizvedeni u vodećim svetskim firmama.

Kliknite na sliku kako biste videli ponudu uvoznih okvira za naocare.

Podelite na:

  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn

Dioptrijske naočare i naočare za sunce

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Oftalmološka ordinacija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mam Optika

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player