Sredstva za održavanje sočiva

SOLO Care AQUA 360 ml

SOLO Care AQUA - održavanje sočiva

SOLO Care AQUA – održavanje sočiva

 

Sredstvo za održavanje sočiva u kom je sve u jednom- rastvor za čišćenje, dezinfekciju, vlaženje, ispiranje i uklanjanje proteina sa svih vrsta kontaktnih sočiva.

Brzo čišćenje u 5 minuta:
Petominutna opcija – trljati 20 sekundi, isprati, ostaviti u posudici 5 minuta. Nakon 5 minuta, sočiva su spremna za nošenje.
Sadrži provitamin B5 i Sorbitol koji omogućavaju zadržavanje vlažnosti u sočivima 90%- što je daleko duže od drugih vodećih rastvora.U pakovanju, sa rastvorom dolazi Micro Black posudica, koja svojim svojstvima uništava bakterije i sprečava razvoj novih bakterija, plesni i sličnog.
Dostupno u bočici od 90 i 360 ml.

AOSEPT PLUS 250 ml

Održavanje sočiva - AOSEPT PLUS

Održavanje sočiva – AOSEPT PLUS

 

Ovaj rastvor za održavanje sočiva je na bazi peroksida, i može se koristiti za najefikasnije čišćenje svih vrsta kontaktnih sočiva u jednom koraku. Sredstvo je bez konzervansa, s dodacima koji omogućavaju efikasno čišćenje depozita i proteina. U kompletu se nalazi i posudica sa platinskim diskom za neutralizaciju peroksida, koji ga pretvara u neutralni rastvor. Smatra se „zlatnim standardom“ za čišćenje sočiva.

Ne sadrži konzervanse pa se preporučuje za osetljive oči.

Dostupno u bočici od 250 ml.

Boston Advance Sistem Rastvora

Boston Advance sistem rastvora koristi se za održavanje gaspropustljivih kontaktnih sočiva širom sveta i dokazano je da lekarima pruža izvrsnu kliničku efikasnost, a pacijentima sigurnost i udobnost. Sastoji se od Boston Advance rastvora za čišćenje i Boston Advance Comfort Formula rastvora za čuvanje.

Boston Advance – Rastvor za čišćenje

boston_advance_rastvor_za_ciscenje

Boston Advance rastvor za čišćenje, koristi se za čišćenje kontaktnih sočiva i napravljen je od fluoro silikon akrilata i slikon akrilata pre čuvanja u toku noći (kada se vrši kvašenje, potapanje i dezinfekcija). Ovaj rastvor efikasno uklanja stvoreni film, uporne naslage (uključujući proteine i lipide) i druge ostatke sa sočiva. Zahvaljujući korišćenju Boston Advance rastvora moći ćete da uživate u nošenju čistih i udobnih sočiva, čija će površina biti nakvašena, a sve to sa ciljem postizanja jasnog vida. Nije namenjen za upotrebu sa mekim kontaktnim sočivima.

Boston Advance Comfort Formula – Rastvor za čuvanje

boston_advance_comfort_formula_rastvor_za_ciscenje

Boston Advance Comfort Formula rastvor za čuvanje je posebno formulisani rastvor za gaspropustljiva i tvrda kontaktna sočiva. Sadrži patentirani multipolimerni komfort sistem koji oblaže i pokriva površinu sočiva. Štiti sočivo pri umetanju, održava i povećava kvašljivost sočiva tokom celog dana. Multipolimerni sistem rastvora smanjuje trenje između sočiva i rožnjače i između sočiva i očnog kapka, uklanjajući čestice koje mogu da izazovu iritaciju i nelagodnost. Rastvor takođe sadrži opimizovani zaštitni sistem koji efikasno dezinfikuje sočivo, pri tom ne delujući toksično na oko.

Podelite na:

  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn

Dioptrijske naočare i naočare za sunce

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Oftalmološka ordinacija

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mam Optika

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player